Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Villa's voor eigen gebruik - in verkoop

  • Géén verhuurverplichting, maar wel de mogelijkheid om te verhuren
  • Vrijstaande villa's voor 6, 8 en 10 personen
  • Ruime kavels met veel privacy en keuzemogelijkheden
  • Parkeerplaats op eigen terrein
  • Gelegen in beschutte bosrijke omgeving, direct gelegen naast UNESCO-natuurgebied
  • Prijs vanaf € 346.000 v.o.n. exclusief BTW

UNESCO Global Geopark

5 / 15

Villa's beschikbaar

Unieke investeringsmogelijkheden
Door de combinatie van pure beleving, bijzondere ligging, luxe vakantievilla’s van hoogwaardige bouwkwaliteit, top hotelfaciliteiten- en services en een unieke verhuur & beheerformule vormt dit exclusieve Familieresort het absoluut nieuwe level in parkrecreatie in Nederland. Een level dat garant staat voor een waardevolle, maar vooral ook waardevaste belegging.

Géén verhuurverplichting
Kiest u voor een villa geheel voor eigen gebruik, dan investeert u in een waardevol bezit, waar u samen met uw familie en vrienden kunt genieten.

Waardevaste kwaliteit
De onder architectuur gebouwde villa's, die ruimte bieden aan 6 tot 10 personen, zijn ontworpen in harmonie met de natuurlijke omgeving. Het sluit aan bij de doelstelling van het PUUR Exloo-concept: thuis voelen.

UNESCO
PUUR Exloo bevindt zich nabij het pittoreske Drentse dorpje Exloo op de flank van de Hondsrug, een gebied dat dateert uit de vroege ijstijd. Sinds 2013 prijkt het gebied op de werelderfgoedlijst van UNESCO en heeft het de status van UNESCO Global Geopark. Op Familieresort PUUR Exloo bevindt u zich dus op een unieke historische natuurlijke locatie van internationale allure, dat zich kan meten met de Grand Canyon.

Voor meer informatie, een adviesgesprek of een bezoek aan onze modelvilla's kun u contact opnemen met Anja Seubers.