Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
UITVERKOCHT

Uitverkocht - Het Sprokkelveld

  • Waardevaste investering met bewezen rendement
  • De villa's worden traditioneel gebouwd
  • De sfeervolle rieten kap geeft de villa een landelijke uitstraling
  • Keuze uit drie villatypes met eigen luxe wellness
  • Prijs v.a. € 370.000 v.o.n. exclusief BTW

UNESCO Global Geopark

0 / 18

Villa's beschikbaar


Unieke investeringsmogelijkheden
Door de combinatie van pure beleving, bijzondere ligging, luxe vakantievilla’s van hoogwaardige bouwkwaliteit, top hotelfaciliteiten- en services en een unieke verhuur & beheerformule vormt dit exclusieve Familieresort het absoluut nieuwe level in parkrecreatie in Nederland. Een level dat garant staat voor een waardevolle, maar vooral ook waardevaste belegging.

Waardevaste kwaliteit
De onder architectuur gebouwde villa's, die ruimte bieden aan 6 tot 10 personen, zijn ontworpen in harmonie met de natuurlijke omgeving. De traditionele bouw en elementen als Lariks houten spanten met zichtbare houten verbindingspennen en grote raampartijen zorgen voor een sfeervolle, warme uitstraling. Het sluit aan bij de doelstelling van het PUUR Exloo-concept: thuis voelen.

UNESCO
PUUR Exloo bevindt zich nabij het pittoreske Drentse dorpje Exloo op de flank van de Hondsrug, een gebied dat dateert uit de vroege ijstijd. Sinds 2013 prijkt het gebied op de werelderfgoedlijst van UNESCO en heeft het de status van Unesco-Global Geopark. Op Familieresort PUUR Exloo bevindt u zich dus op een unieke historische natuurlijke locatie van internationale allure, dat zich kan meten met de Grand Canyon.

PLANNING
Het uitgangspunt is dat we starten met de bouw van deze fase in de herfst van 2020. Wij rekenen ongeveer een jaar bouwtijd.