Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Verhuurformule

Zowel de verhuur als het beheer van uw villa('s) en het familieresort zijn in handen van Landal GreenParks.


Voor de verhuur van de woningen op het resort heeft PUUR Exloo B.V. afspraken gemaakt met Landal GreenParks. Landal GreenParks heeft negentig vakantieparken in heel Europa in de verhuur met in totaal meer dan 15.000 recreatiewoningen. Als eigenaar van een woning op Familieresort PUUR Exloo sluit u een verhuurbemiddelingsovereenkomst met Landal GreenParks B.V. af. Vanzelfsprekend kunt u uw woning ook reserveren voor eigen gebruik. Tevens krijgt u een eigen inlogcode zodat u altijd op de hoogte bent van alle informatie omtrent uw vakantiewoning.

 • Verhuur

  Het verhuurconcept is tot stand gekomen op basis van huurdersprofielen. Deze sluit naadloos aan op het concept PUUR Exloo: ‘Terug naar de Essentie’. Door samen te werken met lokale ondernemers beleven de gasten elk seizoen weer een unieke ervaring. Voor jong en oud. Voor de verhuur werkt Familieresort PUUR Exloo samen met de beste partner voor een topverhuur in dit hoge segment: Landal GreenParks, een organisatie met jarenlange ervaring op het gebied van beheer en verhuur!


  Villa huren op PUUR Exloo?
  Heeft u interesse in het huren van een prachtige Heuvelrugvilla? Dat kan! Kom genieten van deze nieuwe villa’s en ontdek wat PUUR Exloo te bieden heeft. U heeft ruime keuze uit 6, 8 of 10 persoons villa’s. De smaakvolle en modern ingerichte vakantievilla’s zijn allen voorzien van eersteklas wellnessfaciliteiten.

  Voor meer informatie verwijzen wij u door naar: www.puurexloo.com of neem telefonisch contact op op werkdagen tussen 09:00-17:00 op telefoonnummer: +31 (0)88 900 1544, vanaf 13 mei aanstaande kunt u ook via Landal GreenParks boeken. • Beheer

  Ook het beheer van uw villa en het resort zijn in handen van Landal GreenParks. Hierdoor is er maximale controle en invloed op de kwaliteit en de klanttevredenheid van gasten. En daarmee op het rendement. Uiteraard wordt gebruikt gemaakt van de nieuwste technische middelen zoals Keyplan om de kosten laag te houden en meer tijd vrij te houden voor persoonlijke aandacht voor de gast.

Actuele beschikbaarheid & prijzen