Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Exclusief Familieresort

Door de combinatie van pure beleving, bijzondere ligging, luxe vakantievilla’s van hoogwaardige bouwkwaliteit, top hotelfaciliteiten- en services en een unieke verhuur & beheerformule vormt dit exclusieve familieresort het absoluut nieuwe level in parkrecreatie in Nederland. Een level dat garant staat voor een waardevolle, maar vooral ook een waardevaste belegging.

De ongeëvenaarde klasse van de villa’s is te herkennen aan het gebruik van hoogwaardige materialen en details aan binnen- en buitenkant. Ze zijn gebouwd van duurzame en onderhoudsarme materialen. Mooie afgewerkte kappen en robuuste Lariks houten spanten geven de villa’s een authentieke uitstraling. Door de ruimtelijke, autoluwe opzet van het planconcept is er veel privacy in en om de villa's.

Verspreid over het resort worden diverse natuurlijke speel- en belevingsplekken gecreëerd. Achter het park in het Hunzebos is een klimbos van 2,6 km aangelegd (Sabeltandtijgerspoor). De fiets- en wandelpaden op het resort zijn direct aangesloten op de paden erbuiten, waarmee het de ideale start en finish is voor prachtige wandel- en fietstochten. Gedurende het jaar worden er allerlei 'pure' evenementen georganiseerd waarbij je de natuur en de omgeving samen kunt beleven.

Op 20 september 2019 zijn het Sabeltandtijgerspoor en de tijdreisroute Leewal geopend. Twee attractieve routes die beide het startpunt hebben bij Familieresort PUUR Exloo. Op deze routes maken kinderen, maar zeker ook volwassenen, kennis met de rijke historie van het Hunzebos, de Leewal en de omgeving. Wat het extra bijzonder maakt is dat er voor beide routes een app is ontwikkeld met virtual en augmented reality, 360 graden filmpjes en games.

Lees verder in ons magazine PUUR


72-exloopark-herfst-785-kopie-2_191101_090308.jpg#asset:1594


Actuele beschikbaarheid & prijzen