Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Authentiek en PUUR!

Waarom Familieresort PUUR Exloo? Vanwege de ruimte en beeldschone natuur van Drenthe, één van de meest geliefde recreatieprovincies van Nederland, vertaald in een omgeving met aandacht voor kwaliteit, comfort en privacy. Een omgeving die je weer in contact brengt met jezelf, elkaar en de natuur en die garant staat voor onbezorgd samenzijn.

Er is een groeiende categorie mensen die service en kwaliteit belangrijk vinden en tijd met elkaar willen doorbrengen in een warme, sfeervolle omgeving die bij hun past. Deze, op luxe, schoonheid en comfort gestelde doelgroep – u? - voelt zich in het huidige aanbod niet thuis en blijft daardoor weg uit Drenthe en alles wat deze unieke provincie te bieden heeft.

Voor deze doelgroep realiseren wij een uniek kwaliteitsconcept. Een concept dat staat voor rust, ruimte en ingetogen luxe. Een omgeving, op één van de meest bijzondere natuurplekken in Drenthe, het UNESCO Global Geopark de Hondsrug, die de oerkracht van de ongerepte Drentse natuur combineert met een warm thuisgevoel en luxe hotelbeleving.

De hotelbeleving wordt letterlijk ondersteund door het hotel op het terrein. Hier bevindt zich naast een Drentse wellness en een overdekt zwembad ook een á la carte restaurant. Alle hotelservices die u via het hotel kunt boeken, kunt u ook aan de villa boeken. Daarnaast biedt Familieresort PUUR Exloo een boodschappen- en ontbijtservice en zijn schone handdoeken en een fris opgemaakt bed als vanzelfsprekend.

Service die terugkomt in het verhuur- en beheerconcept. Huurdersprofielen sluiten naadloos aan op het concept van Familieresort PUUR Exloo ‘terug naar de Essentie’. De gast wil tijdens haar verblijf een unieke ervaring opdoen. Geen massaformule, maar kijken wat de streek te bieden heeft. Door samen te werken met lokale ondernemers beleven de gasten elk seizoen weer een unieke ervaring. Voor jong en oud.

Voor de verhuur werkt Familieresort PUUR Exloo samen met de beste partner voor een topverhuur in dit hoge segment: Fijn op Vakantie B.V. Een slagvaardige en betrokken organisatie die zich met name focust op online-vindbaarheid. Door middel van een state of the art boekingssysteem wordt de gast optimaal bediend bij haar wensen en vragen. Zo speelt Familieresort PUUR Exloo ook hier in op de behoeften van de gast.

Dit maakt Familieresort PUUR Exloo authentiek en echt PUUR!


Bekijk onze BRANDMOVIE hier.

Actuele beschikbaarheid & prijzen